Thread: Szmogriadó
View Single Post
Old 01-12-2009, 18:39
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nem vagy tisztában a szmog jelentésével, és még hangoztatod is! Semmi, de semmi köze a radioaktivitáshoz, pláne, hogy az ősszel volt, és olyankor NINCS ilyen típusú szmog, mivel egyik előfeltétele az alacsony hőmérséklet!

szerintem olvass egy kicsit utána.
Tudom mi az a szmog, és azt is, hogy a jelen időjárási körülmények között miért rendeltek el szmogriadót. Azzal, amit írtam, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy azok, akik újfent az ártatlan embereket szívatják ezerrel, fogalmuk sincs arról, hogy hogyan él egy átlag magyar ember (vagy család) mert 1-2-3-4-5 milliókat keresnek havonta "odafönt", + a kenőpénzek.

Egyik se gondol bele abba, hogy én pl egyáltalán nem járultam hozzá a helyzethez, mégis szívok... Se kéményem, se autóm nincs. Azt a napi 3-4 szál cigarettát vállalom. Azt én füstöltem bele a világ levegőjébe. Viszont a járdán meg a buszokon nem lehet elférni. Pesten se jobb a helyzet.

Talán inkább azt kéne agyonbüntetni, aki műanyagot éget, meg lakkozott bútort, meg rossz minőségű szenet nem? Én meg késsek el a melóból, mert nem férek fel a buszra. Ráadásul nem gyújthatok rá, amíg várom a következőt. Nincs probléma, + 1 strigula az okosoknak odafent... Kár, hogy évente 4-5 spirálfüzet telik meg strigulákkal...
Reply With Quote