Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Bármilyen furcsa a szmogról nem tehet se a kormány se Orbán Viktor de még a gázválság sem. Sajnos ehhez is olyan a magyar emberek hozzáállása mint mindenhez csak kifogáskeresés és a kibúvók megtalálása. Az senkit se érdekel hány ember fullad meg a portól és hányan kapnak tüdőrákot de én nehogymár ne mehessek a wc-re is autóval. Európa normálisabb felén az emberek ilyenkor önként leteszik az autóikat.
|
Londonban pedig nyilván idióták laknak, akiknél nincs szmogriadó, mert egy teljesen világos, és mindenkire egyformán vonatkozó rendszer alapján működik a város: ha be akarsz menni a belvárosba, akkor azért fizetned kell. Nyilván mi ennél sokkal fejlettebbek vagyunk, és olyan rendeleteket találunk ki, amiknek a betartása lehetetlen dolog. Nehogy valami véletlenül is egyszerű, követhető és betartható legyen.

Tudom, tudom, mindeninek állampolgári kötelessége, hogy kereskedelmi rádiókat hallgasson a nap 24 órájában, akkor is, amikor autóüzik, akkor is, amikor kiszáll, esetleg kötelező beülnie egy netkávézóba, mielőtt haza szeretne indulni, hogy megtudja, hogy melyik másodpercben rendelték el a szmogriadót.