Thread: Szmogriadó
View Single Post
Old 01-11-2009, 17:09
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

A napokban biztos ki fog ez kristályosodni... Eddig azt mondtam, hogy mi van, ha nem olvasok újságot (valóban nem járatok semmi napilapot), nem nézek tévét (tényleg nincs tévém), nem hallgatok rádiót (ez nem igaz, de amint elkezdenek szövegelni, kapcsolok át valahova, ahol zene van, ha ilyen nincs, akkor cd). Oké, a netet nem tagadhatnám le igaz szívvel... Ott el tudom olvasni, ha szmogriadó van. De álmodni se mertem volna, hogy ez így napközben fog működni, hogy na akkor mostantól... Gondoltam, hogy legalább egy nappal előre ezt kihirdetik...

A mai tökéletes példa volt arra, hogy bizony halvány fogalmam se lehetett a szmogriadóról. A telepatikus úton felém közvetített információ nem jutott el hozzám, valamit elrontottak.

A boncolgatásokból azt már sikerült megtudnom, hogy ha vidékről megyek haza pestre, akkor hazamehetek.

Vajon mi a helyzet, ha eleve pesten vagyok? Persze honnan tudják, hogy vidékről jöttem-e, vagy csak innen a sarokról? De teszemazt olyan irányból jövök, ahol nem lehet elhagyni a várost, úgyhogy biztosan pesten belül voltam. Ilyenkor vajon hazamehetek? Egy parkolóházból kijöhetek 11 óra után is kocsival, hogy hazamehessek, vagy másnapig fizetni kell a parkolási díjat + a haza és visszaút költségeit?

Ha vidékről jöttem fel pestre, akkor vajon elhagyhatom a fővárost, hogy vidékre hazamehessek?

Valahogy ez egy elég elkapkodott döntésnek tűnik, amit gyorsan be is vezettek, el is rendelték, csak épp senki nem tud semmit róla.