Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-10-2009, 00:20
empty empty is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Ez teljesen így van, miért is ne lenne?? A hullának az egyetlen ami van a sereg. Ha azzal sem tud semmit elérni akkor minek játszana bárki is vele?? mazochizmusból?? Márpedig a hullák jelenleg nem bővelkednek sem sikerekben, sem szövetségesekben.
skicceltem egy óriást, 10% templommal, 10% toronnyal, és mellé 450 barakkal, 1000 ha-ra.
Az óriásnak elfér ugye 5600 toronyíj és mellé mondjuk 19600 elit max.
Ha csak az eliteket számolom, kövessetek.-) 19600*1,15*1,3= 29302 hulla elitre jönne ki.
A hulla ha az általad vázolt felállást nézem ugye 20 bank és más semmi:-)
akkor az 40/ha-ral 39200 /mondjuk/ elit.
nem látom hol lenne ez eltúlozva /talán még így is kevés/, hiszen ebből a 39200 ból kell megoldani a támadást ÉS a védekezést/no meg a képzést, etc/ úgy hogy közben az óriás még varázsolhat, /felteszi a védelmet, tűzgolyózik etc./ , esetleg még tolvajkodhat is.
A hulla önmagában még így is képtelen lenne beütni az óriást, ha az épp otthon van. Fordítva ez persze nem igaz..
Persze az sem igaz hogy csak óriás hadisok rohangálnának 1000 ha-on, de sztem a célszám nagyjából stimmel, főleg ha hozzánézzük a szintenkénti hadibónuszt, akkor már elég életképesnek látszana...
Másrészt az 1000 ha-os óriás a vázlatom szerint 47760 értéket foglal el a pontlistán, míg az üres hulla csak 31868 at, tehát ha egyáltalán tetszetős az ötletem, akkor valszeg ez lenne az a pont amin el kell gondolkodni, hogy mennyi egység kellene hogy így elférjen? Most néztem meg hogy így egy 700 ha-os hadis óriással lenne kb egy szinten/ 33k pont/ Hogy a hulla nagyjából esélyes legyen 25+egységnek kéne elférnie egy üres ha-on, de inkább 30 az olyan szép kerek:-)))
Reply With Quote