View Single Post
Old 05-18-2006, 19:26
Cuyu Cuyu is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Üdv mindenkinek!

Ahogy végignézem ezt a topicot,rájövök,hogy sokat láttam már,de azért eleget mégsem.
Azalatt a 2 év alatt,amióta játszom, sok rossz dolggot megértem már,sok mindenre rájöttem,de ez a keresztbe-kasul küldözgetés nagyon tetszik és még nem láttam ilyet. Van rá elképzelésem,hogy hogyan csináljátok,meg minden,de azért mégis:
ha nem hadititok,akkor mondjátok már el,hogy hogy lehet ezt megcsinálni??

Lenne még pár kérdésem... az egyik 5/... csopiban vagyunk a szövijeimmel,én ork vagyok,van egy törpe egy óriás és egy ember.
Nos,ehhez a feláláshoz mit javasolnátok???
Mert én speciel sokat gondolkoztam a témán,és itt is mindenki mindent mond. Szerintem az orknak nagyon jó a sok paci, pár száz íjász (200 hekin) és pár száz elit. Ez az én (ork)orim...
Nos,a törpe ori teljesen eltér ettől. Fullelit a csávó,ja,mégsem,most csinált pár íjászt,de így a segítség a 0-val egyenlő (támadáskor)
A varis orinak ELITEI vannak!!! Azt hittem megfekszem....
A tolisnak van íjász is, elit is,meg ami kell (toli + vari). Kész káosz! Mióta játszom,ennyire sosem volt felborulva a dolog...

de gondokoztam azon,amit sok más ember írt....
"ha szövi van,akkor inkább íj+elit a jó,a pacit inkább ne erőltessük"-feeling...
Hát,én szerettem íj+elitet játszani,de a lovas 6-os támadása nagyon kecsegtető. És én magamat meg tudom védeni,a támadás meg... kérdezzétek meg a többi orit,hogy mik szoktak ott lenni.....
nah,nem ez a lényeg... ha én is elites lennék,akkor mindenkinek tudnék segíteni. És vice versa. De az elithez valahogy nem fűllik a fogam....
Lovasokat nem várhatok el se a varistól,se a tolistól....a törpe gondokozik rajta,de hát.... A lovasok a szívemhez nőttek....sajnos.... olyan jó velük végigigázni a csoportot,csak hát utána meg jön a hidegzuhany,a tolis orik....
nah,ez is igazából lényegtelen. De csak az itt a kérdés,hogy ha már mindenki olyan nagystílűen beírta,hogy mit tart előnyösnek,írjha már le a szövi felállását is,mert úgy lehet azon mahd gondokozni,hogy melyiknél melyik a jó,így annyit ér a dolog,mint döglött lónak a patkolás. Írjátok le hogy milyen a szövifelbontás,és hogy azon belül mit játszotok,anélkül felesleges az egész,mert különböző dolgokat mondunk egymás mellett.....
Reply With Quote