View Single Post
Old 01-07-2009, 08:19
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

nem akarok belepofázni nagyon, de már régota törpivel nyomom (kivéve mikor nem ) mondjuk azt rászoktam, mert nem rosz faj, ugy is mondhatjuk aranybánya

de ez kicsit tul van misztikálva föleg 700 hekin vagy 720 tökmindegy.
ha a srác szövibe van akkor nagy baj nincsen kell minimális bánya pár darab mutatoba hogy azért lássam hogy törp vagyok, és sok sok nyihaha,
kocsma soha nem érdekelt, ha lopni akarnak ugyis megtalálnak (most öszintén lopnak egy kevés nyersit?? vagy pár tekit??? apropénz
a 20 bank az jo, de inkább a sok paci) aztán csihi puhi irány biztonságos helyre.
Mondjuk ha szövibe van akkor én igy csinálom, csinálnám, meg mondjuk ehez kell valamennyi indulo mani a szintek elejénD
szemibe meg hogy kereskedő?? áááh az a pár bank nem hozz annyi manit hogy érdemes legyen. Biztonságos helyen feltárnák amennyit tudok és szépen gyüjtögetném a manit. meg adnék a szövimnek is fedezni az addigi veszteséget.
ha MF az más téma, ott pl csak a 2-be volt gondom, valahogy nem birtam eltalálni mit hogyanDD de a végére ott is rájöttem
megjegyzem csak a gyorsba játszom, lehet máshol másképp kell, de nekem ezek beváltak.
tetézem azzal hogy a fajit se szoktam feltenni arra a 2-3 körre minekD inkább nyersit lopjon, mint elkezdjen gyujtogatni, vagy katit ölni.

csak hogy legyen egy ellentétes vélemény is és tudjatok rajtam röhögniD
Reply With Quote