View Single Post
Old 01-06-2009, 23:43
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Bogár View Post
Ez a baj, hogy csak visszaütni tud. Ez nagyon sebezhetővé teszi, és könnyen sakkban lehet tartani.

Ja, és te amúgy próbáltál más éplistát, mielőtt ellentmondtál nekem?

Igen próbálkoztam a Szecsáéhoz hasonló éplistával. Akármennyi kocsmát is építetetem mindig volt aki átlopott, ha jól adtam a nyerset vagy tekit akkor vissza járt. Egy ilyen tolvaj nem is lett volna gond, de mindig akadt 2-3. Kevesebb kocsmával boldog boldogtalan engem lopott, számomra már betegesnek tünt, hogy még a semmit is kitartóan vitték.

Emlitetted hogy Remy éplistája csak vissza ütni tud, ez igaz de a Szecsa által javasolt éplista még azt sem tud, ellenben átüthető, nem számoltam ki hogy mekkora serggel de szerintem egy nórmálisan felépitett gnóm hadi át üti.
Törpéböl nem tudsz akkor a bunkert csinálni hogy ne üssék át, ha még is sikerülne akkor szétgyújtják kitekizik és úgy ütik be.

A termelő törpéböl nem lehet olyan hadit csinálni ami frontálisan támad, tud iylet is a törpe de akkor épp nem termel. A jelenlegi szabályok mellett szerintem a törpe egy Remyéhez hasonló offenziv éplistával, aktiv szövivel és agresziv játékstílussal játszható.

Régebben volt egy törpés topicom és akkor vittem egy törp országot, két szinten keresztül szívtam vele, mf-ként vagy nem túl jó szöviben. Végül töröltem. Most megint van egy törp országom egy aktiv és jó szövivel.

Itt normális tolvaj mielőtt lop, felméri a szövit és az erőviszonyokat, belátja hogy jobb ha nem piszkál. Másik lehetőség, hogy nem méregeti az erőviszonyokat csak lelop, na itt szokott neki többe kerülni a leves mint a hús.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote