View Single Post
Old 05-18-2006, 17:21
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Eddig körönként 1x 2 másodperced volt, most körönként több, szabadon válsaztható időben levő lehetőséget akarsz?

Most TÉNYLEG nem akarjuk, hogy megérje klántámadást indítani, mert akkor tuti úgyis az ellen, és még bárki más is bejön X sereggel?
Atis, eddig az 2 másodperc is elég volt néha, de az már a múlt, te is tudod! Most egyáltalán nincs lehetőséged támadni visszafelé klánban, ha lejebb bontott a támadód és körváltás előtt indult 1 másodperccel... de beidézem ide magam, hátha úgy jobban látható, hogy miről beszélek...

Quote:
Originally Posted by aúú
Nézzük sorban a dolgokat:
1. Te elindítod a sereged körváltás 2 másodperccel, a másik ablakban pedig kiadod a bontás parancsot, hogy messzire kerülj.
2. Jön a körváltás amikor nem tudsz csinálni semmit...
3. Távolba néz az ellen, aki a körváltás alatt látta, hogy 2 körre voltál és most 10 körre vagy és látja, hogy jön a sereged és már 1 kör múlva beér...

Mit tudsz ezzel csinálni most?

1. Semmit, 1 órán át rágódsz azon, hogy mennyit fognak vinni tőled, mert hiába bontasz le, a frissítés és a csata közben semmit nem tudsz csinálni...
2. A csata után ha beütöttek, akkor meg már azért nem tudsz, mert annyit ütöttek rajtad..

Az új manuális frissítésnél mi történne?
1. Lebontasz és frissítesz amint tudsz és küldöd a sereged ha 2 körre vagy az ellenhez...
Ám ha az ellen is okos és taktikázik, akkor kijön köztetek egy taktikai vereseny és nem bizti, hogy tudsz rá küldeni sereget te is, de legalább az esélyed MEG VAN RÁ...
És születnek emberek.