Quote:
Originally Posted by vityu
Nagyon sokat látok L-ben is 2-3% kocsmás óriást... ezt sosem értettem. A gnómoknak 5-6is, olyannak, aki hadis beállítottságú, tehát tényleg érdemes bankot tartani. Nálam még a hadi tolvajnál is van minimális, mert gyakran sok pénz fordul meg, és ha kiszúrja egy full tolvaj, akkor legalább egy kicsit legyen védve.
|
Érdekes.... mintha pár oldallal előrébb talán én is valami hasonlót írtam volna.. csak pár rész kihagyásával, mégis meglincselésíg fajult majdnem az egész... szóval, ha valaki nyit egy topic-ot, talán félre kéne tenni a személyes ellentéteket és szubjektíven nyilatkozni... vagy minimálisan építő jelleggel... és ez nem pénz és egyéb kérdése, de általában 5ös szinteken még óriással is lehet lopni, még akkor is ha csak 1- vagy max 2 kocsmája van. 4-5 körös orikkal meg simán lehet bűvészkedni, de ennek ára van. sokszori éjszakázás , vagy ébresztés. a többit meg mindenki saját szája ízen alakítja. Dehát páran úgyis jobban tudnak mindenkitől mindent... BOCSÁNAT. Páran úgyis jobban utálnak mindenkinél ... mivel hasonló dolgokkal foglalkozom életem során a mindennapokban, tudom miért van. Úgyhogy köszike minden egyes embernek ! Hasonlóan sikeres évet minden hódosnak 2009-ben is !
ja igen... a bank az tényleg kell.. 200 milláíg elég egy óriásnál a 6-7... mert sziesztával simán lefogja a pénzét. Tanya... elég a 10-12 raktár... tanya nélkül, ha egy hadisnál jár a sereg, kihúzza 10 köríg is...