View Single Post
Old 01-01-2009, 19:08
Dark Elder Dark Elder is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nagyon sokat látok L-ben is 2-3% kocsmás óriást... ezt sosem értettem. A gnómoknak 5-6is, olyannak, aki hadis beállítottságú, tehát tényleg érdemes bankot tartani. Nálam még a hadi tolvajnál is van minimális, mert gyakran sok pénz fordul meg, és ha kiszúrja egy full tolvaj, akkor legalább egy kicsit legyen védve.
Érdekes.... mintha pár oldallal előrébb talán én is valami hasonlót írtam volna.. csak pár rész kihagyásával, mégis meglincselésíg fajult majdnem az egész... szóval, ha valaki nyit egy topic-ot, talán félre kéne tenni a személyes ellentéteket és szubjektíven nyilatkozni... vagy minimálisan építő jelleggel... és ez nem pénz és egyéb kérdése, de általában 5ös szinteken még óriással is lehet lopni, még akkor is ha csak 1- vagy max 2 kocsmája van. 4-5 körös orikkal meg simán lehet bűvészkedni, de ennek ára van. sokszori éjszakázás , vagy ébresztés. a többit meg mindenki saját szája ízen alakítja. Dehát páran úgyis jobban tudnak mindenkitől mindent... BOCSÁNAT. Páran úgyis jobban utálnak mindenkinél ... mivel hasonló dolgokkal foglalkozom életem során a mindennapokban, tudom miért van. Úgyhogy köszike minden egyes embernek ! Hasonlóan sikeres évet minden hódosnak 2009-ben is !

ja igen... a bank az tényleg kell.. 200 milláíg elég egy óriásnál a 6-7... mert sziesztával simán lefogja a pénzét. Tanya... elég a 10-12 raktár... tanya nélkül, ha egy hadisnál jár a sereg, kihúzza 10 köríg is...
Reply With Quote