View Single Post
Old 01-01-2009, 19:05
Reni Reni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Köszönöm, Reni Ezért boldog szülinapot kívánok Neked is!
Amugy a vari/tolizáshoz kevesebb lélekjelenlét kell szerintem. Legalábbis, gondolom én, hogy elnyomod a készülidet, aztán óránként elég ránézned, és lopni stb csak negyed nap múlva tudsz igazán.
S akkor ilyen 4 fős vari/toli szöviket kell elképzelni/készülni mostanság? Elég rémisztően hangzik. De ahogy én tapasztaltam, minél magasabbra jutunk egy csoportban, annál kisebb értéke van pl. a toliknak. Hiszen bejön a távolsági minusz, míg pl. 7-8 ezer pontra a lopás az eredeti 20-30%-a addig a sereg elérhet oda 3-4 kör alatt is.
Nem ma van a szülinapom, de köszönöm elbénáztam megint a beállítást, bocsi akit félrevezettem vele.

Nem tudom mihez kell több lélekjelenlét, én pl. nem tudnék tolis vagy varis lenni és tűrni hogy ütnek megelégedve azzal hogy csak tolikkal vagy varikkal vághatok vissza.

Jobb ha felkészülsz sok ilyennek fogsz találkozni, minél feljebb mész annál többel. Arra ami régen volt hogy jókat lehetett harcolni ne számíts, ez már ritkaságszámba megy, holott régebben minden lépésnél belebotlottál egy-egy jó vagy ha nem is jó, de játszani akaró szövibe. Most a csiribiris szövik vannak túlsúlyban.
Reply With Quote