Quote:
Originally Posted by Debilke
Jupi, nem normálból átkerült oriról beszéltem, hanem anarchba regelt oriról, valamint egyetlen egy zöldet sem küldtem annak ellenére, ami történt, szóval nyista rinya, szó nélkül álltam a sarat, kibontottam, ennyit tudtam tenni... kaptam azt a 2 orit ajándékba, hogy mikor normálban épp punnyadás van, tudjak játszogatni, arra nem számítottam, hogy rögtön, a csak úgy hobbiból, nekiugrik kb. 10 ori az egyik orimnak, semmi gond, tudomásul vettem, ez az anarch, nem is rinyáltam, egy zöldet sem írtam neki, én csak a szándékos ártással nem értek egyet, ennyi... 
|
Debilke:
egy kozepesen felepitett orit mar nem nagyon sozktak piszkalni.
ha egy hadis varis vegyes oriassal ajtszol a 3-as szintig anelkul felmehetsz hogy tamadast kapnal ha nem kots zbele senkibe..
ha visoznt beallsz egy boizonyos teruletre es ott toliakciozol vagy fosztol heteken honapokon keresztul valakinek szemet szur es szetszed.
es meg mindig itt van az a teny hogy ha valaki megfeleloen epit fel egy orszagot nem nagyon tudjak piszkalni
az hogy teged szetrengettek szetloptakl valosiznuleg annak kosoznheto hogy a jatektudasod hagy kivanni valot maga utan, oszul volt felepitve az orid.
az altalanaos taasztalat azt mutatja ha valaki aktiv es figyel egy kifullozott orit 200 hekirol 1-2 nap alatt siman felut 600 hekire..
mindneki abba a hibaba esik hogyharcolgat meszraolgat kis teruleten meg csinal 10-20 kisebb fposztats
de ez enerchista csoport nincs ido arra hogy egy orszagra napi fel orat meg 1 orat szanj.
meg kell tanulni 1 perc alatt felepiteni az orszagot kozben kepezni ha szukseged van ra , szmaolni ha szukseges es kikuldeni a sereget ezt nevezik hatekony jateknak..
de meg egyszer szmaomra elkepzelhetetlen hogy valakit szetszedjenek ha az orszaga megfelelo modon van felepitve es nem kot bele a nagyobb jatekosokba..
egy jobb jatekos nem all neki egy ket orszagot szetszedni semmi ertelme.
az aki teged elkapott egy kozepes vagy gyengebb jatekos lehet.. es ah ezt meg tudta tenni nagy valoszinuseggel nagyon gyerekcipoben jarsz meg ami nem baj.. a sok kis pofonbol es csatabol tanul az ember...