View Single Post
Old 12-30-2008, 18:57
Dark Elder Dark Elder is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Szerintem nem csak pénz és ráfordított idő kérdése egy 0házas óriás, vagy egy 1-2körös ork... Bizony itt a piac, ami nélkül meg vagy velük halva. Ennyi!
Gondold el, hogy kiveszem a tekercsből/nyersből valamiből a pénzem, és ezt teszi az egész szövetség. És mi szépen felvásároljuk az egész katonapiacot. 3x annyiból fogsz tudni az óriásba embert fokozni, és csak annyit, amennyit hagyunk...Ugyanez a gabonapiaccal.

Jah, hogy te ezt nem tudod elgondolni, mert a másik országod uralja a neked fontos piacrészeket? így tényleg csak ráfordított idő és a fenti ország pénzének kérdése...
Tényleg, és te ilyet honnan tudsz ? Csak nem csináltál már ilyet ? Nahát... ugye... szóval le lehet állni az okoskodással... Szerintem.. Mert úgysem tudod megmagyarázni amit akarsz. Ez egy tipp volt... és példa. Megint a W.. szakadjatok már le erről, sírtatok mindannyian a nagy orik miatt, lassan a support meg az egész hódító utánatok fog futni. KÍváncsi leszek mi lesz, mikor ugyanaz lesz mint 1-ben , értéktelen lesz a teki meg a katona és a nyers is.. mert ha nem tudnád talán a fenti orik, nem csak piacirányítással és katona kivétellel foglalkoznak, hanem a piacnak a helyentartásával is.. tőlem tegyétek, sírjon mindenki aki akar. Nem csak pénz függvénye a játék, sokat számít tény. Engem is vertek így el angol 3-ban. És ? Nagy kaland. Mégsem sírtam. Megtették , mert megtehették . Sok mindent mondhatnék, de úgysem tudlak meggyőzni , és nem is akarlak, mert abszolúte nem izgat. Ez egy játék, mindenki halálosan komolyan veszi, azt sem tudod milyen ember vagyok, de mégis köpködsz... na miért ?
Reply With Quote