View Single Post
Old 12-30-2008, 18:45
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Dark Elder View Post
Szia ! Nem hiszem , hogy ismerjük egymást, de szerintem Te is félreértelmezted , a hozzászólásomat... Nem ajánlgatok senkinek semmit.. megosztottam a tapasztalataimat. Itt viszont tényleg a pénz és a képzelet, de legfőképpen a ráfordított időt kell mérlegelni.. mert ezek és némi matek, szükséges ahoz, hogy valaki itt jó játékos legyen... nem ajánlottam semmit, nem is tanácsoltam semmit... ott van, hogy , bocs, de ez az én SZUBJEKTÍV véleményem. Mindenki úgy és annyit játszik ahogy tud. Vagy nem tud.
Szerintem nem csak pénz és ráfordított idő kérdése egy 0házas óriás, vagy egy 1-2körös ork... Bizony itt a piac, ami nélkül meg vagy velük halva. Ennyi!
Gondold el, hogy kiveszem a tekercsből/nyersből valamiből a pénzem, és ezt teszi az egész szövetség. És mi szépen felvásároljuk az egész katonapiacot. 3x annyiból fogsz tudni az óriásba embert fokozni, és csak annyit, amennyit hagyunk...Ugyanez a gabonapiaccal.

Jah, hogy te ezt nem tudod elgondolni, mert a másik országod uralja a neked fontos piacrészeket? így tényleg csak ráfordított idő és a fenti ország pénzének kérdése...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links