View Single Post
Old 05-18-2006, 15:33
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
No nézzük. Ha valakihez közel akarok kerülni, akkor azt akarom, hogy minél kevesebb ideig legyek mellette, minél kevésbé vegye észre, hogy ott vagyok. Ezért hát nem óra:10-kor fogok pontlistát frissíteni, hanem óra:59-kor. Ha valaki kicsit ráérősebben játszik, és óra:57-kor befrissít, akkor máris ugrott az 59-es frissítési lehetőségem.
És elindítják rám a sereget, ugyanúgy mint most és tada, jön is a körváltás... és ha távolba nézek ugyanazt látom mint most, 1 körre van hozzám a sereg... és ekkor én frissítek, így 2 körre kerülök és elindítom én is a saját seregemet ezzel megkapva a visszavágás lehetőségét, amit most viszont NEM tudok megcsinálni...

Ha pedig én támadok és tudom, hogy megpróbálnak rám jönni sereggel, akkor még bontok kicsit, még képzek némi katonát, hogy ha az ellen befrissít, akkor ne legyen 2 körnél közelebb, vagy éppen felépítek az utolsó percekre mindent, hogy ha le akar bontani hozzám, akkor én felfelé eltávolodjak tőle... stb... innentől ez taktika Atis és mindkét oldalnak megvannak a megfelelő lehetőségei!
És születnek emberek.