View Single Post
Old 05-18-2006, 15:19
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand
semmi más dolg a mint kv után távolbanéz, megállapítja a sereg bemegy, odafrissít persze, úgy hogy alulra kerüljön, majd elküld 5*10% nyi sereget, azaz az 50% barakos klán 5x beveri a 80% barakos klánt alulról, miközben az bemegy 1x fentről..

Mivel ez szembe megy veled, ezért ő 2 körre fog kitámadni rád és ugye neked pont nem kéne elmagyaráznom azt a leginkább 1/a-ban használható szokást, hogy a lakitekit hova is tedd, hogy a full üres orid és klánod ne is legyen annyira full üres és miért is fog 5x pattanni az a kis buta, aki ezt megpróbálta.... tehát azért ne rugaszkodjunk már el ennyira a valóságtól, mert nem véletlen, hogy nem szoktak 5x támadni sem egyéniben, sem klánszinten az 1/a-ban....

Quote:
Originally Posted by wand
+esetleg egy bartái klán megkapja a fülest, hogy hupsz ennek kint az összes sereg, és akár odaáll még 1 klán is.. akkor akár már 10 sereggel is be lehet verni a támadó klánt, csak mert az mert támadni..

asszem ez nonszensz.

A jksz-t nem tudod kizárni, tökre mind1, hogy milyen módon vannak megoldva a körváltások.... viszont ha az a másik kis buta jksz-es társaság is rád megy 5x az is pattanni fog a fentebb leírt okok miatt...

Amúgy pedig mikor valaki támad, MINDIG van rá esély, hogy más is észre veszi, hogy nincs otthon és ő megpróbálja kihasználni a helyzetet... mi is jártunk már úgy, hogy mikor beléptem az orimba, megnéztem a pontlistát, akkor láttam, hogy 2 körre van tőlem egy olyan ori, akit már régóta "kedveltünk", ezért szóltam a varisnak, hogy gömbölje be és mikor láttuk, hogy üres, felmértük tolikkal is... néztünk egy teljes krónikát és egy krónikát is (bizti ami ziher...) és láttuk, hogy nem volt ütése, a serege mégis távol, ezért bepróbáltuk és küldtünk rá seregeket... persze erre símán jött tőle, hogy jksz volt bizti és hasonlók, pedig biza csak véletlen volt (mint ahogy ennek az ellenkezőjét is megszívtuk már)...
És születnek emberek.