View Single Post
Old 05-18-2006, 15:07
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Colony
De a manuális frissitést hogyan lehetne korlátozni? 1mrd nem tétel ha váltáskor Te akarsz alul lenni (a listában )
Ha meg 3 körönként tud egyet egy klán ismét JKSZ-re buzdít?!
Azonkívül ha valaki frissít az egész csopi tudja, hogy valaki fent kiment? ill. rálehet jönni kinél szabad a pálya!
Látod, te is elsiklottál pár dolog felett, ami felett én is...
Klánlistát 1 körön belül manuálisan ÖSSZESEN MINDENKINEK 5x lehet frissíteni, és 10 percenként lehet frissíteni csak, azaz egy frissítés óta nem telt még el 10 perc, akkor nem tudsz frissíteni... mivel olyat még nem láttam, hogy 5 különböző klán harcolt volna ugyanazon 1 körön belül, ezért ez valószínű nem fog semmilyen bekavarást okozni a különböző klánok harcaiba... és így tényleg van értelme annak is, ha valaki ügyel a klánon belül, távolba néz, látja, hogy mennek a klánra, szól a többieknek, mindneki belép amikor tud, felkészülnek a szembe menésre és mehet a frissítés... természetesen az ellen is felkészülhet, hogy lehet, hogy rá fognak menni, ezért pld ő is bonthat még (van jó pár taktikai lehetőség ez esetben, gondold végig őket)... szóval szerintem egyenlőre ez a legjobb megoldás így, ami született és talán a legfelhasználó barátabb is...
És születnek emberek.
Sponsored Links