Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-26-2008, 08:08
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%
Smile

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Hát Nekem ez a nagy dolog, mert ez érdekel és ezt tartom fontosnak vagy Te többre értékelsz egy ütést, mint azt, hogy mennyit keresel? :P ( ha már Te sarkítasz, akkor Én se leszek rest :P ) nem a diploma a nagy cucc bár még nincs meg szóval nagy dolognak érzem hanem az, hogy az életet veszem komolyabban és a játékot meg játékként kezelem, mert lehet valaki bármekkora király az életbe volt olyan ember akinek a családja, élete ment rá erre a játékra a függősége miatt.. ide diploma- oda jó munkahely..
nem szoktam sarkítani, hol olvastál olyat, hogy többre értékelek egy ütést? Munkám miatt ki kell hogy pihenjem magam, mert ha hibázok lehet, hogy milliós kára lesz valakinek. Este 11-kor nagyon szépen és nyugodtan elmegyek aludni. Nekem a hód csak kikapcsolódás, semmi több. A legjobb része meg, a fórumon a sok ember akivel lehet normálisan beszélgetni. A diploma az jó dolog, egészen addig, míg az adott személy a földön marad tőle... Mert tény és való, hogy a diplomások között vannak a legnagyobb bunkók. És mielőtt belemagyaráznád, nem rád értettem, mivel nem ismerlek.

pl.: a volt párom is elszállt tőle, és teljesen más lett a diploma osztója után... Azért kezdtem újra a hódot,mert nagyon sokáig nem játszottam. Mihelyt lesz új párom, vagy késznek fogom érezni magam arra, hogy új párkapcsolatot létesítsek, az orik mennek szabira.

Nekem például nagyobb dolog volt megszerezni a középfokú szakmai c típusú német nyelvvizsgát, mint lediplomázni. Én annak örültem. Azért nagyon-nagyon sokat küzdöttem és nagy lelkierő kellett, hogy a kudarcokat,mert volt egy pár, feldolgozzam és folytassam a megkezdett melót. Nekem fősulin két bukó tárgyam volt a matekos és német tárgyak,de sok szorgalommal megcsináltam őket, míg pénzügyet, számvitelt, közgázt egyáltalán nem tanultam,mertnem volt rá szükség.

bocsi az offért

Last edited by Hex; 12-26-2008 at 10:09..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post: