View Single Post
Old 05-18-2006, 14:58
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nah, mivel szavaztam már, ezért én is hozzá szolnék...

Először is, olyan kérdésen vitatkoztok, amit nem lehet eldönteni, mert:
1. Függ a csoporttól, ahol játszol (logikusan ha az orik 90% tornyos íjász, akkor nem elittel fogom őket ütni)
2. Függ a fajoktól, amelyek célpontok lehetnek (elfnél magyarázzátok el, hogy jobb az íjászainál az elit, vagy a gnómnál a 3x-os tornyvédő, ami 7% toronynál már 21% védelmet ad)...
3. Függ az esetleges szövitársak ori felépítésétől (más kell egy olyan szövihez, ahol nincs senki egye dologra specializálva, hanem mindenki sereges és még valami és más kell a spec szövikhez)
4. Függ attól, hogy ki mennyit tud bent lenni...

Vitatkoztok arról, hogy melyik a legmobilabb felállás, kétségtelen, hogy az full elites felállással sok dolgot meg lehet csinálni, de ha számoltok is egy kicsit, akkor a legmobilabb felállásra ki fog jönnni az íj+elit+paci (és ellentétben az eddigi hozzászólásokkal paciból csak annyit tartok általában, amennyi ahhoz kell, hogy az ellen hasonló felépítésű orijában az íjászokat semlegesítsem), mert jól támad, jól védekezik és lehet vele úgy támadni, hogy közben védekezhetsz is, de az ellennek a szeme előtt tartva (ha nem full tábornokkal mentél), hogy akár még az elitekkel is tudsz támadni, ha megpróbál szembe menni veled...

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Alba Drága! Gondolkozz kérlek. Ha van 3 hadis, mindegyiknek 30k elite (mondjuk a 4. szövit ne számoljuk). Akkor ugye ki tudsz menni 60k elittel támadni max.
Ha előtte, ahogy írtad bekérsz védelmet, akkor a szövidtől már nem fog jönni 15k elit, hanem csak a maradék, nála maradtak 50%-a. (Persze lehet trükközni mindenhol, hihihi).
Tehát számoljunk...
Kisbér te nagyon te!
Ne szomorítsáááá má el azzal, hogy úgy gondolod, hogy segítséget csak a támadás előtt hívhatok be... mert az, hogy tudok e segítséget behívni csak 3 dologtól függ (attól függetlenül, hogy nekem van e otthon seregem vagy sem...)

1. Van e mit behívni a szövitől
2. Van e piacom még és ott van e megvehető egység
3. Van e rá pénzem...

Nem tudom kik ellen játszottatok eddig, de én vettem már jó párszor részt olyan szövi háborúkban, ahol a tolisok és a varisok sikító frászt kaptak, mert se a gömbböl, se a távol lévő seregekből nem lehetett kitalálni, hogy kinél van védelem és kinél nincs (a fenti 3-ast kihasználva keresztül-kasul küldtük az egységeket egymásnak, így a gömbön üresek voltunk, a tolis felmérésben pedig mindnekinek minden serege kint volt)...

Szapulni pedig NE szapuljátok egymás felállását, mert mint írtam nagyon sok dologtól függ, hogy milyen a jó felállás...
És születnek emberek.
Reply With Quote