View Single Post
Old 12-22-2008, 06:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Párbajnál a gázos az,hogy van mondjuk 20 induló,abból ~5-en 'párbajmenők',azaz ott vannak a szeren,a többieknek esélyük nincs ellenük. Persze nem a győzelem a részvétel,hanem a fontos,de akkor is.
Ez mindenütt így van.
A hód rendes játékában is mindig van pár kegyetlen aki mindnekit lealáz.
Az olimpián is így volt hiába volt mindenki profi azért lehetett tudni előre az esélyeket...

Ezek újfajta párbajok azért a párbajmenőknek is rá kell érezni. Eddig össz 2gyorspárbaj volt az elsőn még sokat bénáztam , a másodikon szépen szerepeltem de ott is volt még hiba.
Belökök most 1 párbajt szombatra aki akar az gyakorolhat(a mai párbaj is lehet gyakorlás bár nem gyors de párbaj)
Az az 5párbajmenő sem úgy született szerintem,hogy na bumm király vagyok.
Rengeteget játszottam rengeteget buktam az elején én is.

Én nem aztmondom, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhat de szerintem könnyen javíthatóak az esélyek ennyi idő alatt is. Persze aki úgy indul,hogy még párbajt sem látott nemhogy gyorspárbajt hát igen neki lesz hátránya rendesen

Asztaliteniszt,focit,dartsot is csak az tud jól aki sokat gyakorolta(jó meg ott is kell sok más dolog ,de az is fontos)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote