View Single Post
Old 05-18-2006, 12:55
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogyan a normál támadások rendszere sem "fair", hiszen ha fair lenne, nem lennének támadások. Az aktuális rendszerről ha egy csak támadót kérdezel, akkor a legapróbb módosítástól nem fog tudni támadni; ha egy védőt kérdezel, akkor egy legapróbb módosítástól nem fog tudni védekezni. Ezen kár vitázni, megvan a két oldal, és ez így van rendjén.

De akárki akármit mond, az tény, hogy az 1/A-ban az eddigi rendszer szerint történtek a legnagyobb kláncsaták, és ez nem egyoldalú, egyvalakinek kedvező csaták sorozata volt, hanem mindkét oldalról ment az adok-kapok. Sőt, ennek köszönhetően történt "trónfosztás" is, és nem azért, mert most a legfelső klán úgy döntött, hogy megunta, és lelép. Kláncsatával lettek leszedve.

Éppen ezért nem hiszem, hogy eget rengető változtatás kellene.

Nem is mondtam, hogy fair, csak összefoglaltam MINDEN oldal álláspontját, mert itt akárhogy nézzük is szinte csak azok szólaltak meg, akik a támadás pártján állnak, pedig akár tetszik, akár nem, sokan szeretnek varissal és tolissal is játszani, ami pedig ebben az esetben a felfedezést támogatja és így a védekezést, vagy az esetleges kontra támadást, amit ugyancsak figyelembe kell venni.

Quote:
Originally Posted by Ati
Ez eddig is így volt, teljesen felesleges felhozni egy iszonyat régóta így működő rendszert, mint jajj de rossz lett most nekünk szindróma.
Nana, ez nem teljesen van így! A te körváltás utáni 10 mp-s ötletedet gondoltam még jobban végig és az alapján írtam le és nem azt, hogy ha valaki balfék és rosszkor megy el támadni...

Quote:
Originally Posted by Ati
He? Ez csak valami vicc, ugye? Negatív pontszámú klánokat is csináljunk? Felejtős.
Igazad van, nem fejtettem ki pontosan...
Nem arra gondoltam, hogy a klánpontszámot csak ez a két épület adja, ezt egyszer már elvetettétek a levlistán ilyen-olyan okokból, de kláncsata folyamán (azokban a körökben, míg a kiküldött sereged oda nem ér) a klán pontszámának változását igenis csak ennek a két épületnek megléte kéne, hogy befolyásolja a klánpontszámot, hisz valójában csak ezektől függ, hogy a klánserege mekkora... tehát hiába bontok én le 300 kocsmát, a kláncsata szempontjából teljesen lényegtelen, akárcsak a tanya...
És születnek emberek.