Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogyan a normál támadások rendszere sem "fair", hiszen ha fair lenne, nem lennének támadások. Az aktuális rendszerről ha egy csak támadót kérdezel, akkor a legapróbb módosítástól nem fog tudni támadni; ha egy védőt kérdezel, akkor egy legapróbb módosítástól nem fog tudni védekezni. Ezen kár vitázni, megvan a két oldal, és ez így van rendjén.
De akárki akármit mond, az tény, hogy az 1/A-ban az eddigi rendszer szerint történtek a legnagyobb kláncsaták, és ez nem egyoldalú, egyvalakinek kedvező csaták sorozata volt, hanem mindkét oldalról ment az adok-kapok. Sőt, ennek köszönhetően történt "trónfosztás" is, és nem azért, mert most a legfelső klán úgy döntött, hogy megunta, és lelép. Kláncsatával lettek leszedve.
Éppen ezért nem hiszem, hogy eget rengető változtatás kellene.
|
Nem is mondtam, hogy fair, csak összefoglaltam MINDEN oldal álláspontját, mert itt akárhogy nézzük is szinte csak azok szólaltak meg, akik a támadás pártján állnak, pedig akár tetszik, akár nem, sokan szeretnek varissal és tolissal is játszani, ami pedig ebben az esetben a felfedezést támogatja és így a védekezést, vagy az esetleges kontra támadást, amit ugyancsak figyelembe kell venni.
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez eddig is így volt, teljesen felesleges felhozni egy iszonyat régóta így működő rendszert, mint jajj de rossz lett most nekünk szindróma.
|
Nana, ez nem teljesen van így! A te körváltás utáni 10 mp-s ötletedet gondoltam még jobban végig és az alapján írtam le és nem azt, hogy ha valaki balfék és rosszkor megy el támadni...
Quote:
Originally Posted by Ati
He? Ez csak valami vicc, ugye? Negatív pontszámú klánokat is csináljunk?  Felejtős.
|
Igazad van, nem fejtettem ki pontosan...
Nem arra gondoltam, hogy a klánpontszámot csak ez a két épület adja, ezt egyszer már elvetettétek a levlistán ilyen-olyan okokból, de kláncsata folyamán (azokban a körökben, míg a kiküldött sereged oda nem ér) a klán pontszámának változását igenis csak ennek a két épületnek megléte kéne, hogy befolyásolja a klánpontszámot, hisz valójában csak ezektől függ, hogy a klánserege mekkora... tehát hiába bontok én le 300 kocsmát, a kláncsata szempontjából teljesen lényegtelen, akárcsak a tanya...