View Single Post
Old 05-18-2006, 12:28
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Jah, a manuális frissítésről nem írtam le a véleményem...
Szóval az se oldaj meg, mert teljesen logikusan akkor fogok melléd frissíteni, mielőtt támadnék, tehát körváltás előtt és utána te már hiába frissítesz rám, ugyanúgy csak akkor fogsz tudni visszajönni, mikor már 1 körre lesznek hozzád a seregeim... és mivel ez esetben is csak akkor van értelme szembe támadni, mielőtt körváltás lesz, ezért jön majd a frissítéssel való játék az utolsó másodpercekben... a támadó klánnál azért, hogy egyáltalán ne tudják megütni, a védőnek meg azért, hogy vissza tudjon kontrázni mégha csak 1 körrel később is... és ez mégha iszonyú drágává is tesszük, akkor is megér minden pénzt mindkét félnek, ráadásul jksz-re buzdít, hisz ha nem tudok én annyit frissíteni, akkor megkérem a havert, hogy ő is frissítsen, meg a másik havert is, meg a másikat is és ha elég sokat kérek meg, hogy többször is frissítsenek különböző körökben, akkor még kiszűrhető sem lesz, hogy ki is volt jksz-es és ki volt az, aki tényleg azért frissített, mert kíváncsi volt, vagy mert támadni akart esetleg, de meggondolta magát bármi miatt is...
És születnek emberek.