Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 12-17-2008, 15:50
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Érdekes,hogy mikor a cigányokat és a zsidókat lőnénk fejbe,akkor jönnek nagy hanggal,hogy rasszista,emberiségellenes bunkó,de mikor valaki ugyanezt mondja arra,aki nem is lop,csak követel valamit a munkája beszüntetésével,akkor még bólogatnak is hozzá ..........

Elszomorít ez a hozzáállás a dolgokhoz. Ha a harag és az indulat jogos is ..
Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Mit nem értesz?

Ha valaki a sztrájkolókat állítaná falhoz,arrra miért nincs rászólva és kitiltva,mint pl én,amikor holmi cigányokkal és zsidókkal tenném ugyanezt?
Tsobi, én most nem tudok szóhoz jutni. Az egy dolog, hogy vannak bizonyos előítéletek mindenkiben, bennem is, még Atiban is, de nem lehet ennyire általánosítani. Zsidózni??? Ne viccelj már. Ez kicsit nekem erős... az országunkban sok büszkeségre adtak okot. A magyar állampolgárságú, és születésű nobel-díjasaink 90%- zsidó vallású volt. Nézz utána.
A középiskolát, ahova jártam, zsidó családok építtették lassan 100 éve, mert nem volt középiskola a környéken.

Vagy netán a vallásból indul az egész zsidógyűlölet? Mert ők a kiválasztott nép, és ezt az összes többi nem bírta feldolgozni? Vagy csak mert jobban bántak a pénzel, és gazdagabbak voltak az átlagnál, amiből aztán a gyerekeiket taníttatták? Nem hinném, hogy ezért akkora utálat tárgya kellett/kell, hogy legyen. Szerintem ez vicc.

Ez az én véleményem, pedig szerintem elég közel állok hozzád az elveimben... Közelebb, mint itt sokan.

Meg az egész nyavalygás is vicc a sztrájkról. Én is tuálom, én is várakoztam egy csomót, de nem problémázok rajta. Eljutottam oda, ahova akartam, és kész. Nem értek egyet a követeléseikkel, sem a módszerrel, de ez van, valamit el akarnak érni, és csinálják. Ennyi. Ha beindítják a forgalmat rendesen, akkor megint azért lesznek szidva, hogy milyen mocskosak a vonatok, hogy mindig késnek, stb... Annyira hülyeség fennakadni rajta. Saját magának árt, aki ezen idegeskedik. Én sose akartam rosszat magamnak, így fél perc idegeskedés után, majd két óra várakozás után poénkodva szálltam fel a vonatra, és annak örültem, hogy nem kellett még 2 órát várni. A kalauznak, aki kezelte a jegyem, úgy ahogy eddig, megköszöntem, mert miért tennék máshogy...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote