View Single Post
Old 05-17-2006, 21:36
Etyekwood's Avatar
Etyekwood Etyekwood is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by ThUnd3R
Szerintem csak ket felallas johet szoba:
ij+lo, v. ij+elit+lo[lobol csak nagyon keves, max 1000, h. ha netan egy varisnak rengetni tamadna kedve a Tejtarto bacsi ne az ijaszokat adja mar el, mert azok nagyon fontosak a vedelmeben - ugyebar gyakoraltilag duplan szamitanak a tornyok miatt]
Az, h. ij+lo, v. ij+elit+lo az fugg attol, .h eppen hol is vagy. Magasabb szinteken mar picit nagyobb kincs a fold, tehat ott szerintem az utobbi taktika a jobb. [Nagyobb sinztek, vagyis 3-an tul. A 3-ason meg mindeketto szepen mukszik.]

Ilyen h. full elit, szerintem az vilagon a legnagyobb marhasag![annyi ilyen orit vertem mar szet, .h orom nezni ij+paci felallasban... Mert vagy otthon csucsul ,es elvan azzal, .h hu de durva a vedelme, kozbe kapja az artot, aztan megunja es kiront a nagy seregevel [amit siman szovi segitseggel amugy ki lehet vedeni] onnan meg padlora van teve annyi pusztitast kap. Ha meg nem jon teljse sereggel, akkor alapbol selye nincs atjoni 9-10% ortonyon [meg ha tamadni is van a sereg], s. akkor is legalabb 1 sereggel utheto az otthonhagyot felseregnyi letije. szal egy nagy rakas X@r ez a taktika... [legalabbis a tapsztalat ezt mutataj...]

Nekem ne mond, hogy nem megyek át 10% os tornyot full íjjon, mert röhögőgörcsöt kapok)
Köztudottan az elfnek a legjobb a védelme!
Elf/tudós, mf, full íjj/torony orit simán vertünk és nem egyszer!
Úgy, hogy közben kijöttek ránk, és patantak!

De aki nem tud elittel játszani az legyen íjj/ló, vagy íjj/elit!
Annak ellenére én nem becsmérellek, hanem elismerlek, hogy Te így játszol!
Mi így, és tökéletesen működik!
Reply With Quote