View Single Post
Old 05-17-2006, 20:42
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Nézd nekem mindegy hogy lesz. Szerintem egy komplett koncepciót vázoltam felami FAIR és JAVÍT a támadásokon is és a védők lehetőségein is. HA valaki ezt nem látja az vagy vaksi és nincs értelme győzködnöm, vagy egyszerűen nem akarja elveszíteni a mostani rendszer nyujtotta "sunyulós eltűnős támadás" lehetőségét. Így is elég gáz, hogy éjjel támad a legtöbb ember amikor ha van is távolbalátás akkor is max 1 tag felügyel és nem tud 10 oriban egyszerre 5 mp alatt intézkedni. Ezzel a lehetőséggel lenne esély, hogy ez ne így legyen. Furamód csak neked nem teccik a dolog. Más csak azt firtatja, hogy VIP körbe kerüljön e vagy pénzbe.
monro, lehet szépen köríted a dolgot, de ez egyelőre szinte csak a védőklánoknak jó. legyen felfelé +10%, de ha úgy látja a klán nem tud védeni akkor tudjon akár irreállisat is bontani és még be is frissíteni a pontlistát.
a tánornokak adta + támadóerő mondjuk egy olyan klánban amiben nincs ork elérheti a 6-7%-ot

azaz a mostani állapothoz képest egy 60+10% os klánt nem 91, hanem 85% barakk lehet beverni hát LOL.. és ha vagyok olyan hülye, hogy megcsinálom és kimegyek ennyivel, akkor felülről ütök és 3x visszakisérnek, mindenzt azért mert mertem támadni..

1x már áthúztál egy szépen indokolt javaslatot, miszerint 1 hektár felfedezése 225 katonába kerüljön max.. azóta az állig kigyúrt tábornok orkok is csak felfedeznek. az sem jó, hogy bent van a játékban és ez a javaslat is egyedül a védő klánnak kedvez, méghozzá baromira, hogyha valaki meg meri támadni

ne feledjük már a játék neve HÓDÍTÓ, azaz a a végső célja az ellenfél földjének az elhódítása. és nem az, hogy minden féle szabályokkal eleve belátassuk mindenkivel, hogy inkább ne is támadjon már..