View Single Post
Old 12-07-2008, 15:59
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Nekem még soha nem ment el 2 hétre a netem.. de ha elment volna van barát, barátnő, munkahely, netcafé, hotspot, mobil...
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással...
A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója)
várj, én csak a jelentkezés tiltására gondoltam a szankciót végülis, ha elbaszod A-t, vagy nincs időd, akkor késöbb nincs az hogy "sajnáljuk régebbi inaktivitásod miatt, nem léphetsz fel A-ba, vagy nem újrázhatsz" az természetesen jogos dolog, hogy menjen le akkor a is vip, ha kiszáll a játékból időközben, hiszen azzal hogy beszáll arénába elfogadja ezt a feltételt, és ez alól ez ne legyen menekülés.

Ne haragudj ne csak nagy városban és eszement fanatikusokban gondolkodj. lehet vki nem utazik 10-20km-ert,vagy ad ki pénzt arra, hogy be tudjon lépegetni arénába, ha éppen nincs otthon nete

Reply With Quote