View Single Post
Old 12-04-2008, 22:39
Betelgeuse
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Elfi View Post
Én nem így látom, mert az a célunk, hogy újra sokan játszanak az Arénában, és nem az, hogy mindenféle szankciókkal elvegyük az emberek kedvét a játéktól. .

Rendben, ha nyaralni megyek nem fogok játszani, meg akkor sem amikor október 23, vagy március 15 csütörtökre esik ezért már szerdán hazautazom és csak hétfőn kerülök netközelbe, mert vagy éppen letelik az 5 nap, vagy éppen nem és persze Karácsonykor sem, meg Húsvétkor, vagyis talán évente játszom 1 arénát, ha nem megyek el éppen síelni, amire kicsi az esély, mert nem voltam még, de lehet, hogy éppen ezért nagy, mert ki szeretném próbálni. .

A 7 napra szavazok.
Te valamit félreértettél, szankciót az kapna a javaslatom szerint aki jelentkezik majd nem játszik és kiesik 5-7-x nap után ami a döntés lesz. A cél szerintem nem az, hogy minél többen jelentkezzenek és ne játszanak csak a földet vigyék tőlük, inkább az, hogy minél több aktív játékos legyen. Aki egy 8 hetes játékba 1 hétig egyáltalán nem lép be az nem aktív csak ingyenföld. A szerdától-hétfőig tartó nagyonhosszú hétvége meg belefér mert körökben számolódik így az 5 nap az 120 kör
Reply With Quote