Quote:
Originally Posted by Attila(:
Senior Remedy!
Arról én nem tehetek ,hogy te nem tudod megkülönböztetni nevük alapján az embereket.
Számodra egy Balázs biztos lány, egy Gábor biztos lány, egy Orsi pedig biztos fiú.Ez magányügy!!
Az utcán nem szokásom köszöngetni vadidegen emebereknek,de szerintem nem néznének rám furcsán.A köszönés a mai világban furcsa lenne 
Amikor olyan hangulatomban vagyok ,akkor még beszélgetni is leállok vadidegenekkel.
Én ilyen vagyok  Sorry Remy!
A hódító nevű játékban köszönteni a játékosokat születésnapjuk alkalmából miért gond vagy miért fölösleges?(Erre kérlek ne válaszolj!)
A utolsó mondatod viszont igaz, de ezért nem kéne verni a melled!
A te beírásaidból való igaz, hogy lehet tanulni,mert egy überkirályokos csávó vagy,de legalább ne írnád le minden 50.postod után.
Rólad tudják,hogy okos vagy,nem szükséges hangoztatni!  
|
Nezzuk szep sorjaban.
1. Sikerult abba ( raadasul rosszul) belekapaszkodni, amivel csak azt akartam erzekeltetni, hogy mennyire nem tudsz roluk semmit, azonkivul, hogy szulinapjuk van. Szerintem ugy kb a userek 1% viseli a keresztnevet itt. De nem is ez volt a lenyeg, de ennek ellenere sem jott be az ervelesed.
2. Az rendben van, de mindegyik vadidegen emberrel leallsz beszelgetni?
3. De valaszolok, nincs vele baj, de nekem szemely szerint fura olyanoknak is folyton boldog szulinapot koszongetni, akikrol azt sem tudom, kicsodak.
4. Nem hinnem, hogy vernem a mellem. Nem stilusom, egyaltalan.
5. Nem tudom, miert kellett igy elszallni mind stilusban, mind mondanivaloban, ezt semmi sem indokolta, nem volt tamado a beirasom.