Quote:
Originally Posted by Reaktor
Ide figyelj aúú!
Ha Te exrta munkát adsz a szervernek akkor sztem fizess érte, vagy old meg a játékodat extra szervermunka nélkül!
Ha egy klán összes tagja nem tud összedobni x vip kört egy plusz szervermunkát okozó Frissítésért akkor játszon anélkül.
Példa van egy 5 fős klán 4 vip orival.
Ha 100 vip kör a frissítés akkor 25 vip kör jut 1 orira.
Ez egy vipes országnak körülbelül 18-20 forintjába kerülne.
Én nem vagyok gazdag ember, de egyötöd gombóc fagyit megér nekem az az esély, hogy visszatámadhassak, ha tudok-képes a klánom rá.
Ha Neked nem kell helytartó nem vipelsz.
Ha nem éri meg a körközbeni frissítés a 2 nyalás fagyit akkor ne akarj extra szervermunkával ilyen szolgáltatást.
|
Hívj bátran CL-nek, csak az túl rövid volt ehhez a fórumhoz, így nem tudtam úgy reggelni...
Szóval rossz oldalról közelíted meg a dolgot!
Ez nem extra szolgáltatás, hanem gyakorlatilag lételeme az 1/a-nak és körváltás közben meg is történik a klánpontszám frissítés. Ha olyan erőforráshoz kötöd ami a játéktól alapvetően független (valós pénz) és nem olyanhoz amit a játékon belül mindenki megszerezhet, akkor máris diszkriminációt hajtottál végre a játékosok egy előre nem meghatározható rétegén. Nem véletlen, hogy Atis se támogatta, hogy VIP-hez legyen ez köthető...
Egyébként Atis ötletével az ezen való vitatkozás egyúttal értelmetlenné is vált...