View Single Post
Old 05-17-2006, 09:54
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Javítsatok ki, ha tévednék, de nem nagyon láttam még, hogy kis klánoknak ilyen trükközgetésekre lenne szükségük ahhoz, hogy közel kerüljenek egymáshoz.
A kis klánoknak tényleg nem kell trükközés, mert olyan sűrűn vannak, de nem is nagyon támadnak és nem is vesztenek annyit mint egy nagyklán egy másik ellen... itt az arányok jelentősen változnak minél nagyobb hekin vannak az orik, ezt te is tudod jól...

Quote:
Originally Posted by Ati
Ezen felül pedig ez azt jelentené, hogy fogok egy országot a klánból, akit úgyis kitettem, mert a támadáshoz nem kell, alapít egy klánt, és saját maga iszonyat olcsón kér egy listarendezést, ami egyáltalán nem fogja árban azt tükrözni, hogy ez mondjuk a top1 klán akciója volt.

Atis, ezt nevezhetjük ugyibár JKSZ-nek is... ráadásul erre 100 millás díj esetén is ugyanúgy megvan a lehetőség, hisz a nagyobb oriknak megéri kirakni bármekkora díj mellett egy kis orit, hogy az frissítsen, miközben ők a piacon át utalnak pénzt neki (ami ugyibár most nem tiltott, csak kicsit etikátlan), a különbség csak az, hogy azok, akik nem ilyen módszerekkel élnek jelentős hátrányba kerülnek, mert ők nem fognak kitermelni ennyi pénzt ilyen könnyedén...
És születnek emberek.