View Single Post
Old 05-17-2006, 06:15
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand
akkor szüntessük meg a klántámadást és nem kell vele vesződni..
Szerintem a klántámadás is csak egy lehetőség és nem az egyetlen. A klántámadás tipikus esete lehet ha 2 klán egymással egyéni csatákat vív! És amíg az egyik klán kitámad egyéniben addig a másik ezt kihasználva beveri. A gond ott kezdődik, hogy semmi másban nem tudsz gondolkodni csak, hogy én vagyok a leggazdagabb odamegyek kiszedem az egységeket a piacról és ütök 80% barakkal. Hát egyáltalán nem kéne hogy így legyen! A klántámadást harcold ki. Vannak szabis orik amik eleve maluszosak, vannak kitámadásban lévő országok stb-stb. Csald ki az ellenfelet.

Hogy a frissítés elötti pontszám számítson alul vagy felül vagy? Ugye ez nem komoly??? Csináld ugy, hogy alul is maradj! Lesz egy utolsó frissítés akkor kell beállítani magad.

A tornyokról érdemes beszélni klántámadásoknál, hogy valóban könnyebb legyen a támadás. Bár én inkább azt látnám szívesen ami egyéniben van. Felfeléütés +10% és tábornokbónuszrendszer, ezzel is stratégiai elemek kerülnének be ujra. Ha kiküldesz tábornokokat klánnal nyilván otthon nem marad annyi, tehát egyéniben hátrányod keletkezik mégha nem is ment tőled ki egység stb-stb. Ki kell dolgozni vagyunk rá páran akik támadtunk már.

Last edited by monro; 05-17-2006 at 06:18..