View Single Post
Old 05-16-2006, 22:52
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Sziasztok

Komoly problémáim lenének a javaslattal:

1. idáig a támadó klánnak min 60 percig 2 körre kellett lenni a támadottól azaz volt 1 óra felkészülési idő, ezzel a frissítős módszerrel akár ez pillanatokra csökkenne... figyelős klán legyen a talpán aki észreveszi, ha pár másodpercig mellette áll egy klán...

2. 3 körönként csak 1x frissíthet minden klán 100VIP körért.. szerintem bármely nagyobb klánnak megéri elküldeni pár VIP smst ismerős klánooknak, hogy azok 1x befirissítsenek ha azzal esélye van foglalni 10k hekit..

3. az elsőre azt mondja majd monro, hogy igen de ha látja, hogy jön a sereg, a támadott klán is tud frissíteni és sőt akár pontos számításokat tud végezni, mi maradt otthon és vissza is tud támadni, ha pl lebont hozzá és 2 körre tud állni.
a tapasztalatok azt mutatják nem kevés újraindítható, leléptethető, akár törölhető ori van az 1/A-ban.. ez a frissítési módszer azt eredményezné, hogy anagy kláncsaták úgy zajlanának, hogy pár másodpercre 2 körre ugranak full kitámadnak, majd pl egy 2-300k-s orit újraindítanak, vagy leléptetnek.. aztán ha látod, hogy 1 körre van a klánsereg bontsál 10-20.000 hektárt ahoz. hogy 2 körre kerülj.

azaz szerintem a javaslat eredeti céljával pont ellentétes hatást vállt ki, tehát úgy tudok full kitámadni, hogy közben az ellennek esélye sem lesz vissazjönni.

mindezek miatt én ezt igen erősen támogatom..