Quote:
Originally Posted by Reaktor
Ha a vezérnek lehetősége lenne 3 körönként 1 szer frissíteni a klánlistát annak komoly konzekvenciái lennének.
Először is 1 klán frissít, és az összeset érinti.
Azért ez katasztrofális is lehet!!!
20 másodperccel a körváltás vége előtt odafrissít valaki, majd támadok.
Majd kibontok.
Na eztán a megtámadott észreveszi, hogy 1 körös a sereg.
Odabont, és én ha figyelek, kibontok, és frissítek, és máris kialakul egy frissítőverseny, hogy ki tud több havert megkérni frissítésre.
|
Mi a katasztófális ezen?
Jelenleg is ez a rendszer van egyéniben! Mindenhol máshol folyamatosan ezt játszuk. Ott mindenkinek természetes, hogy kör közben lefokozok, bontok, képzek egyszóval RÁÁLLOK az ellenfélre! Egyéniben ez teljesen jó klánszinten meg katasztrófa?
Hozzá vagyunk szokva egy nem túl jó rendszerhez, hogy nem lehet visszakísérni vagy szembemenni egy klánnal ha az jól csinálja a dolgot. Mától meg aztán méginkább ellehetetlenült ez. Ezzel a "kézifrissítéssel" visszaadjuk a játékosoknak a lehetőséget a harcra. Ha lekésem a klánfrissítést akkor már szarabb játékos vagyok? Hát oldjuk meg, hogy akkor legyen a klánfrissülés amikor itt vagyok! De mint mondtam ez azért ne legyen ingyen. Ne nyomkodjon mindenki észnélkül.
Rengeteg lehetőséget is adna uj stratégiákra. Csak arra kérek mindenkit aki már tudja miről beszélek, hogy gondolja át mielött lereagálja. Ez PONTOSAN UGYANAZ, mint amit az EGYÉNI PONTLISTÁBAN csinálunk nap mint nap! A különbség annyi, hogy itt csak 1 lehetőséged van és ha azt elszúrod azon elmehet a meccs.