Quote:
Originally Posted by Andrew
A haverokkal élő-szerepjátékokra szoktunk járni, amire eleinte kicsit furcsán nézett a család  Főleg a jelmez és kellékgyártás nem tetszik nekik... de sebaj, kint vagyunk a friss levegőn, mozgunk, és még élvezzük is 
Ezek mellett szeretek olvasni, úszni, biciklizni (legalább ebben nem lehet SEMMI kifogásolni valót találni  ).
(És szeretem a természettudományokat is, amire sokan furcsán tekintenek - főleg olyanok, akik vagy buták és nem értik, vagy egyszerűen nem szeretnek tanulni - és néhányan 'strébernek titulálnak, pedig nekem nem mániám a tanulás, a jegyek fikarcnyit sem érdekelnek, pusztán a körülöttem való világ megismerése és megértése hajt. Hasonló okokból érdekel a történelem is... kifejezetten hazánké, annak ellenére, hogy néhol könnyfakasztó  )
|
Ezzel kb így vagyok én is.Töri nem annyira érdekel, de azért ha van egy jó történelmi film akkor megnézem.természettudományokban viszont csak az érdekességek érdekelnek.Egy biosz óra számomra uncsi, de egy különös betegségről szóló film nem.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá