Sziasztok.
Alaposan végigolvastam az eddigi hozzászólásokat.
Problémák az uj változtatások miatt.
Eddig, ha a támadó fél nagyon kineccezte a támadást átcsúszhatott a körváltás utánra.
Azaz, ha rádállt klánnal 2 körre, bontott, készült támadni, várt-várt akkor esetleg lecsúszott klánnal, és sok körről támadott.
Na most ez megszűnt. Nyugodtan neccezek, max bent marad a seregem, és kész.
Eddig az volt a megtámadott esélye ,amit monro is nagyon helyesen írt, hogy távolozik, be van készítve az ellentámadó sereg, és ha jönnek, mérlegel.
Ha tud védeni, akkor véd, ha nem akkor szembemegy.
Amikor a Mekk hajnalban ránkjött 4 milla lóval, és közben eltűnt az íjjas a piacról pontosan ezt csináltuk.
Én távoloztam váltás közben 5 másodpercenként, Zou bontott mint állat, Levi figyelte a listában az ellen országait, bontott mint állat, és Monro meg 2 különböző összetételű bekészített klánsereggel várta a távolbalátások eredményét.
És az összmunka, és a bizonytalanság a körváltás idejében esélyt adott az ellentámadásra. 1/4 sereggel.
A mai rendszerben nem lenne lehetőségünk tervezni, csak a nagy lutri maradna, hogy kijönnek, vagy nem?
Mennyivel jönnek vajon?
Mondhatnám ugy is, hogy a védekező fél Döntő hátrányban van!
Az a legnagyobb gond, hogy a kineccezett támadó sem tud kicsúszni, és 2 kör helyett messzebbről támadni, esetleg kör vége helyett az elején támadni, mert egyszerűen bent marad a sereg.
Last edited by Reaktor; 05-16-2006 at 21:57..
|