View Single Post
Old 05-16-2006, 17:50
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Kifejtem picit mi a problémám mert látom nem teljesen világos a miértje a kérésemnek...

(ami ugye valóban felveti az ugra-bugra fogalmát DE HOZZÁTESZEM, ezt mióta egy országot nem lehet kör közben kitenni a klánból csak bontással lehet megoldani ami eddig is adott volt mindenki számára csak körönként 1x! Ha ez be lenne vezetve nagyobb bontóversenyek lennének esetle, nem hordoz magában olyanjellegű kiszámíthatatlanságot mint korábban!)
De teljesen világos volt és mint látom a végén te is egyetértettél azzal, hogy ez biza visszahozza a csiki-csuki-t is.... A javaslatoddal pedig pontosan az a baj, hogy nem csak bontással, hanem építéssel, képzéssel és lefokozással IS lehet pontszámot változtatni, ezt te is tudod jól, sőt egy kicsit a házakkal trükközve ezt elég dúrván meg lehet tenni... éppen ezért a sok klánlista frissítéshez képest sokkal egyszerűbb volna, ha ezek az akciók pontszám módosító hatását vizsgálnánk meg és azt, hogy ezek mikor látszódjanak meg a klánpontszámon, hisz pld ha rádküldenek egy sereget és utána is 2 körre leszel a támadó klántól, országtól, akkor legalább az esély meg van arra, hogy szembe menj a támadóval, míg ugyanez a csiki csuki esetén (főleg ha a kisebb klán támad nagyobbat) akkor erre nem ritkán esély sincs...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 05-16-2006 at 17:56..