View Single Post
Old 05-16-2006, 17:24
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
NEm vagyunk ugyanott, hiszen nem volt FIX időpont amikor indítania kell viszont a végtelenségig sem húzhatta. Nézd ez amit felvázoltam legalább 3 kláncsatánk szisztémája volt tehát nincs értelme megkérdőjelezned, mert megtörtént nem 1x. Maga a javaslat amit mondtam helyette az már neccesebb esélyeket ad mint ami eddig volt de legalább esély, ha kevesebb is.
Abban igazad van, hogy a fix időpont a támadónak kedvez. Most úgy látom, hogy javaslataidat a támadó kijátszhatja illetve sokszor a véletlenen múlhat, hogy van-e esély a visszatámadásra.

Quote:
Originally Posted by monro
Van egy sokkal jobb lehetőség is ami MIND stratégiailag, MIND szabadidőráfordítás és beosztás tekintetében jobb még akár a random frissítésnél is, de ezt jó lenne elötte megdumálni inkább az illetékessel mielött meglincselnek a többiek Bár sztem kivitelezhető és mindenképpen sokkal kiszámíthatóbb játékot produkálna.
Ha tényleg jó a javaslat, akkor miért szednénk szét? Jó javaslatnak biztos akad támogatója is. Szerintem írd le. Igazán az lehet a probléma, hogy most nincs fejlesztési időszak, ezért nagyobb módosítás most aligha lesz.