View Single Post
  #410  
Old 11-14-2008, 08:19
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,590
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
Jól sejtem, hogy ekkor még lehetett túltölteni a barakkot? Vagy hogy a ménkűbe sikerült minddel beütniük?
Nincs erről valami részletesebb infó? Most már kíváncsi vagyok
Nem kellett túltöltés.
Teljesen üres országokból összerakott egy klánt úgy, hogy 2 körre kerüljenek az ő klánjától. A piacon vett annyi pacit, amennyi beüti az üres klánt és indította a támadást. Aztán megint vásárlás és indítás, vásárlás, indítás, stb.

Nem tudom, hogy hány országa volt Kacsának. A multiszűrő az akciózást figyelte. Ezekkel az országokkal viszont nem kellett akciózni. Az ország kiürítése a piacon nem akció, klánbalépés szintén nem volt akció, tehát megtehette büntetés nélkül.
Egy ilyen sorozattámadás után a vesztes országoknak szinte nem maradt földje, tehát nagyon olcsón lehetett bennük felfedezni. A felfedezés után aztán ismét le lehetett ütni őket.

Igazán Póker ötlete volt, hogy elhagyott országokból összerakott klánt sokszor leütve kerüljünk az élre. Póker mondta el Kacsának, aki hetekig agitált, hogy csináljuk meg, de én nem voltam hajlandó. Aztán később Kacsa megcsinálta nélkülünk.
Érdekes, hogy Kacsa élre kerülése után mennyien csatlakoztak hozzá. Sokan szeretnek az élen állókhoz csatlakozni...
Így egyre kevésbé volt szüksége multizni. A sok társával multi nélkül is azt vertek be, akit akartak. Amikor Tedyék veszélyeztetni kezdték őket, akkor már Kacsa volt a multiellenes élharcos.

Sajnálom, hogy nincs elrakott levelem Kacsától. Annyira rosszul írt, hogy alig lehetett megérteni. Még ma sem tudom, hogy csak megjátszotta magát, vagy tényleg nem tudott írni.
__________________
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote