Quote:
Originally Posted by vityu
Azért lehet meglepődnél... Pár embernek lehet bizsereg a tenyere, ahogy ezt leírtad. Szerintem akkor nem láttál még normális törpét. Persze, ha az tanyát tart...
Gyakorlatilag egy elborult következtetést vontál le az A-ról. Meg az emberekről. Vagy csak egyszerűen magadból indultál ki, de hála a magasságosnak, hogy az emberek általában különböznek. Miért ne lehetne orkkal/törpével fenn maradni? Úgy írtad, mintha tilos lenne.
Ehh...legközelebb gondold át, hogy milyen hülyeségeket beszélsz!
|
te meg legközelebb próbálj meg értelmezni egy hsz-t amit beidézel.
itt volt benne egy rövidítés ami az egész hsz-re vonatkozott, és neked valahogy látószögön kívül esett: akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok
ált orkot visznek....
azt nem értem, hogy levontam egy általános következtetést ami igaz is, ÉS ERRE EGYBŐL MINDENKI JÖN, HOGY DE Ő TUD OLYAT AKI NEM EZT CSINÁLJA STB. tudom, hogy vannak kivételek, de akkoris átlagban igaz amit mondtam!!!!! mert a törpét nem mindenki tudja jól irányítani pl, és belőlük van több, ezért az az általános! vannak orkok is akik fent maradnak top 30%-ban, de nagyrészük csak felmegy és lefordul, EZ AZ ÁLTALÁNOS, EZT TI IS TUDJÁTOK!!!! szóval kérem nem mindenki magára venni amit mondtam, meg egykét ügyes barátjára, hanem a nagy többségre. köszönöm.