Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 11-01-2008, 17:54
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nagyon idegesít, amikor azt mondjátok, hogy a hullával könnyű játszani. Szerintem semmivel sem olyan nehéz végigmenni az összes szinten, mint egy MF hullával.
Felsőbb szinteken szinte csak úgy lehet sikeresen támadni, hogy állandóan a pontlistát kell menteni és abból kikövetkeztetni, hogy ki lehet üthető. Az 5-s szinten összegyűjtött vagyont csak a piacon lehet tartani, mert különben ellopják. A piacról visszaérkező árut rögtön vissza kell rakni a piacra, hogy megmaradjon. Több darabba kell tartani a piaci cuccot, hogy ha szükség van pénzre, ne kelljen esetleg 24 órát várni. Embereid és sereged védelmében az egyébként gyenge túlélő személyiséget kell alkalmazni. A gyújtogatás ellen semmit sem tudsz csinálni. Egyetlen ellenszert tudtam kitalálni, a felfelé menekülést ütéssel. Szóval semelyik fajjal sem kellett annyit dolgozni a végigmenetelhez, mint a hullával.

Én azt javaslom, hogy
-A hullát (vagy beteg országot) támadó minden sereg fertőzze meg az országát. Így mindenki meggondolná, hogy több sereggel támadjon beteg országot. Nem is értem, hogy ez miért nincs így. Így erősödik a hulla fő védelme, a betegség.
-A gyújtogatás ellen én a beépítetlen földön elférő lakosokat 8-ról mondjuk 30-ra emelném. Így elég sokan elférnek a felgyújtott házak helyén, nem okoz olyan katasztrófát a gyújtogatás.
-Valamennyire emelném a hadi erejét, hogy valamivel könnyebben tudjon beférni ellenfeleihez és erősödjön a védelme is.

Úgy gondolom, ezek a javaslatok illenek a hulla fajhoz és csak annyira erősítik, hogy valamivel játszhatóbb a felső szinteken.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post: