View Single Post
Old 11-01-2008, 09:42
kakasapó kakasapó is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Kirhal View Post
Én Apófisz vagyok! A Go'auld rendszer úr! Szövetségest keresek! Ha én a hatalmas isten szövetségest keresek. Vannak elvárásaim, PL: először is 500-1000 íjász! a népeség 3000 felet legyen hogy legyen haderő! Fő hogy minimum 20 tornyod legyen! Ne légy Gnóm mert azok gyengék és gyámoltalanok. Törp se legyél hisz azok gyengék. A legjobb ha Ork vagy és a személyiséged pedig harcos! Elmondom hogy én Ork és harcos vagyok. deh csak aza lényeg hogy ne Gnóm vagy Törp legyél. az elsődleges hogy a védelmed tökéletes legyen , mert ha a szövetségünk hábúrúba kezd akkor ne legyen olyan hogy simán leigáznak minket.
Az se baj ha nagyon kezdő vagy. Az nem baj hogyha rúnád kevés. FONTOS hogy meglegyen: Ork, harcos, kb 500 íjász, tornyok!

Nah megyek vissza írányítani az országomat!

JAFFA CRI!

ejha,de kemény itt valaki
A végén a köszönés ismerős.. mintha találkoztam volna már a gyerekkel az egyik 4-ik szintű csopiban. Rendkívül magabiztos, de fogalma sincs a játékról..
irtó nagy a szája és undorító a stílusa, a helyesírása elszomorító (ahogy azt nyilván látjátok abból a dipis hirdetésből is)
Reply With Quote