Quote:
Originally Posted by Debilke
ááá ezt tök nem értem, én pl. fanatikus Kimi rajongó vagyok, előtte Mikának szurkoltam, előtte Sennának, de mindig is el tudtam ismerni ez "ellen" nagyságát, sosem vitattam Mansell majd később Schumacher tehetségét és a sportbeli nagyságát vagy most pl. Hamiltonét, ezért nemértem, miért jó, hogy nyomkodod itt Eke a lefelé ujjacskákat, csak azért, mert nem ugyanannak a pilótának szurkolunk... egyszerű, azt szeretném látni győztesnek aki a szívemnek kedvesebb, mint ahogy te is, de én ettől még nem nyomkodnám a lefelé ujjacskákat 
|
nah akkor hozzászólok kicsit én is a témához. régen nagy Mika Hakkinen rajongó voltam apukámmal együtt. aztán mikor abbahagyta, és Schumacher írtózatos fölénnyel nyert mindig, akkor abbahagytuk a forma1 nézést. nem tetszett az hogy egyszerűen mindig ő nyert. soha nem is szerettem. aztán ő abbahagyta, és elkezdtük megint nézni

immár külön állásponton vagyunk, én Kimi rajongó vagyok, apukám Hamiltont szereti. viszont Massát nem nagyon szeretem, ezért most hajrá Hamilton, hagy érezze meg egyszer ő is hogy milyen elsőnek lenni. mert többet a jégember úgyse hagyja majd