View Single Post
Old 10-31-2008, 14:30
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

de, hogy lássátok is hogy ne volt hiábavaló megírni a véleményetek, itt egy 10 körös (sőt ha a raktárban nem tartunk semmit) akkor még több körös félelf, tudós személyiséggel, kicsit átgyúrva az előzőhöz képest jobb katonai védelemre (még mindig nem vittem túlzásba), ill. több tolira
minden más paramétere áll, nehéz leártani és átlopni is, sereggel is nehezebb már ártani neki, a sok mészár esetén meg még mindig menekülés a piacra szerintem

38 ház ==> 2660 nép, 91 %-os foglalkoztatottság (50k-s egységárnál megérheti)
20 barakk ==> 1120 íj
10 torony ==> kb 2300 gnóm szövis lovat fog, szükség esetén
22 raktár ==> 8,27 körös gabonakészlet
40 templom ==> 5600 vari, 25% templomos óriás egyszer fér be
70 kocsma ==> 3920 toli; gyakorlatilag ártás nélkül nem átlopható

ennyi,
Remy infója alapján, gabonatúlvásárlás esetén a 10. körben 121 nép lép le, utána körönként 166
intézőben ha alul van a torony és a raktár, és a raktárban nem tartunk semmit, akkor 13 körig nem lépnek le egységek és nincs veszteség, azaz egész kényelmesen lehet tartani

persze lehetne még élezni, de hogy viszonylag kényelmes legyen, az is a célfüggvény része volt

tehát: nehezen lopható, nehezen ártható (nem tudom mennyi nem hadivaris varis rohangál mostanában), sok másik felest pedig le lehet vele lopni, ha kevés a tolija, azért, ha sok, akkor meg azért mert ártózni is lehet.
katonailag sebezhető, de nagy fogás esetén megéri odafigyelni az érték-kiürítésre

ismét kíváncsi vagyok a véleményekre
Reply With Quote