Quote:
Originally Posted by Remedy
Ha tf a felesed, akkor mar bele fog ferni par torony is szerintem. Abbol pedig ki lehet ehezni. Eleg sok ember fog lelepni, ugy tudod kiszamolni, hogy megnezed, mennyi kajahianyod van, es azt elosztod 16-al. (ha jol emlekszem)
Ergo ha 3000 bala kajahianyod van, akkor 187 embered fog elmenni, azaz 12 epulet fog leallni kov. korben..
|
aha

mindenesetre én semmiképp sem akarom túlzásba vinni a katonai védelemet, mert pont arra apellálok hogy az ellen másképp védekezek ha véletlen összekötném a bajszot valakivel, hiszen pont az a lényeg sztem 200 hekin a felessel, hogy ellopod a nagy szajrét aztán eltűnteted a piacon az összes értéket és akkor elgyalulhatnak keresztbe-hosszába, a lopott érték töredékéből visszaépítesz, és megy az élet tovább

ha meg nagyon erőltetik a gyalulást, akkor teszem azt megcsinálom hogy visszajön a sok toli piacról, megint lopok és megy vissza megint minden

, és még mindig pozitív a mérleg
persze mindezt csak akkor, ha a térkapu 9 óra 59 percénél való lopás ellenére mégis lebukok
viszont ez a néplelépés nem kevés, ha csinálok egy 8körös raktáras orit, azt túltöltöm és úgy léptetem a népet, hogy pont ne lépjen le egység egy kör éhezésnél, akkor végülis kibír 10 kört a módszer, az már egész tűrhető