Quote:
Originally Posted by Von
Igen, ez a veszély kétségtelenül fennáll, ilyen szempontból az 5/V jobb lenne, mint ahol most vagyok. Üres nem szokott lenni a piac, katonából mindig van elég, szóval legrosszabb esetben lefokozok mindent kativá és úgy teszem ki, ha úgy tűnik hogy tolit/varit megvennék, ez már csak azért is jobb mert így minden egyszerre jön vissza, igaz időhátrány kicsit, de ugyen ha ütnek akkor úgyis kell morált lengetni, szóval nem is biztos hogy időhátrányt jelent.
És igaz, rá lehet jönni hogy nincs torony, de a próbasereg és egy-két gömbözés az pont elég idő lehet menteni az értékeket 
Nem kockázatmentes, de ha el tudom kerülni a mészárt, akkor sereggel rettentő keveset tudnak ártani, és úgy érzem erre lehet építeni, természetesen csak 200 hekin, felette már nem, mert akkor sose jutok szintlépésig.
Amúgy az érdekelne tf feles esetén, hogy ha véletlen nem érek oda időben gabonát venni, akkor mennyi nép lép le körönként? mert ha nem szignifikáns, akkor simán megéri megjátszani, és akkor már meg is győztél teljesen hogy csináljam így 
|
Ha tf a felesed, akkor mar bele fog ferni par torony is szerintem. Abbol pedig ki lehet ehezni. Eleg sok ember fog lelepni, ugy tudod kiszamolni, hogy megnezed, mennyi kajahianyod van, es azt elosztod 16-al. (ha jol emlekszem)
Ergo ha 3000 bala kajahianyod van, akkor 187 embered fog elmenni, azaz 12 epulet fog leallni kov. korben..