Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
A hullából könnyű kihozni a maximumot... főleg amikor 4 körön belül midenki téged lop, és rajtad tartják 0-n a hírnevüket, tehát ok nélkül is ártózgatnak időnként.
Ezért nem lehet túl erős... ki beszél túlerősítésről?
Kevés játéktudás szükséges hozzá... igen? A hulla kezdő faj? Én máshogy hallottam, évekig azt hallgattam, hogy a hulla nem kezdőknek való faj. Most, hogy erősítést szeretne elérni pár játékos, most HIRTELEN a kezdőknek leginkább javasolt faj lett belőle. (érdekes pálfordulás volt.)
Mész és ütsz gonodolkodás nélkül... és gondolkodás nélkül lepattansz. Meg gondolkodással is.
Ne legyen orkhoz hasonló erejű... valóban ne legyen annyira durva, de egy 100%-osan militáris fajra nézve baromira nevetséges, hogy még egy fél-elffel is össze-vissza verem, ha akarom. Mint már elhangzott, még ha meg is lenne erősítve, akkor se váltaná ki az orkot, sőt, A-ba nem választanák így se, viszont színesedne a játék, mert jelenleg 1-el kevesebb faj van, mint amit választani lehet.
ui: úgy látom most az indok nélküli lehúzás kiszúrása dívik, úgyhogy akkor msot megszórom a bagázst. cask úgy, poénból.
|
Elég intelligens vagy Te ahhoz, hogy tudd, nekem van igazam. Csak azért nem akarsz velem egyetérteni, mert egy erős hullával kényelmesebben tápolnád fel az anarcban az orikat és tömegével vinnéd fel, adogatnád el. De sebaj. Attól még remélem, titkon egyetértesz velem.
Hullával kereskedő vagy, nem tartasz raktárat és egyéb termelő épületet és annyi. A lopkodás leállt. Nem a lopkodás miatt játszhatatlan a hulla.
És nem is azért, mert kicsit ütne. Hanem azért, mert hullával általában 70% barraknyi lóval támadsz ki, hogy be is üss. Ez a "hulla stilus". És ez a halála is, mert ilyenkor levadásszák. Ezt a levadászást kellene megnehezíteni. Ezért javasoltam az egységek számának gömbbel, távolba látással és tolvajjal való láthatatlanságát. Hidd el, mindjárt nem mernék 15 sereggel visszakísérni, kockáztatva hogy felveszik a betegséget és leesik a moráluk is. Ettől még nem lenne "elf", mert sokkal gyengébb a védelme, egy átlagos sereggel ugyanúgy beüthető lenne, mint eddig, csak éppen nem mennének rá annyian sok kicsivel. Érdekesebb lenne a játék mindkét részről. Mert mi érdem van abban, hogy bármelyik ellenfél pontosan előre kiszámolhatja az eredményt, amikor egy nyitott könyv a hulla bárkinek? Általános iskola 5. osztályának elvégzése elegendő hozzá, ettől még ez nem stratégia.
Lényegtelen, hogy kezdő faj-e vagy sem. Ne terelj! Azt írtam, hogy könnyű belőle amaximumot kihozni jelenleg. Látom, hogy játszhatatlan, ezért tettem rá megoldási javaslatot. Legalább átgondolhatnátok és fújolás helyett érveket hoznátok fel ellene, ha vannak.
Igen, az A-ban így se játszanák. De legalább játszanák a 5-2. szintig. Az is valami.
Az egyszerűsége miatt ha felerősítitek, a játéktudás-sikeresség értékrendje megbomlik.