View Single Post
Old 10-30-2008, 12:13
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

elgondolkodtató amit írsz, csak az a baj, hogy konkrétan fogalmam sincs még milyen a csoport felépítése, mert nemrég kezdtem, persze majd alkalmazkodni fogok nyilván, bár szerintem nincsenek tonnaszám varis óriások, mint ahogy máshol sem hemzsegnek, szóval jogos lehet egy olyan félelf aki mondjuk kifog egy 22% templomos hadivarist, ami 36 teplmomot jelent, úgy csak egyszer fér be, valamint ennek örömére +4 kocsmát ceteris paribus
azt viszont tudom, hogy a csopimban 50k körül van majd minden egység ára, szóval elég nagy kárt azzal tudnak okozni, ha módszeresen kiírtják őket, ergo akárki azért nem jó ha befér varival, mert az okozott kár lehet felülmúlja a lopott vagyon értékét.
bár ott van az a dilemma is a templomok kapcsán, hogy gyenge varis félelfet ha találok, lehet akármennyi tolija, leártom a picsába és lelopom
az pedig, hogy mennyire gazdag a csoport, hát erről szintén nem tudok nyilatkozni, remélem nagyon
az éheztetésen pedig gondolkodom, bár nem tudom mennyire akarok sokat foglalkozni vele :S

azt viszont leszögezhetjük, hogy nyilván úgy lehet kitalálni a receptet, ha okosan körbegömbözök, meg mérek mindenkit, felmérem a potenciális veszélyforrásokat és úgy alakítom az orit, hogy minimalizáljam a lehetséges okozott kárt persze a vagyonszerzést maximalizáló célfüggvénnyel egyeztetve, jó kis optimalizálás lesz
most rendkívül okosat szóltam azt hiszem, beleértve az iróniát
Reply With Quote
Sponsored Links