Thread: Jáj! :S
View Single Post
Old 10-30-2008, 11:43
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

egyébként ez a pixel shader egy érdekes dolog...

nekem most gyárialg is meg házilag is agyontuningolt overclockos 8800 GTS-ultra karim van.

felraktam az ARMA - Armed Assault nevű játékot, és közölte, hogy "köszi, ócska a pixel shadered, nem indulok el, byebye..."
nem is indult el. újraraktem drivert, directX-et, mindet, nem ment. leszedtem drivert felraktam régebbit, nem ment.
fogtam leszedtem az egész játékot, aztán visszatettem az Operation Flashpointot a helyére.
aztán kijött az ARMA Queen's Gambit, felraktam. "köszi, ócska a pixel shadered, hagyjál békén, nem indulok el... byebye."
na ekkor bepipultam, letöltöttem mindenféle buherált patcheket meg crackeket meg feltört modokat meg amit csak találtam.
érdekes módon, most fut...

ennyit arról, hogy az eredeti játékok mindig jobbak. hát nem. az el sem indult, holott elég jó a videókari ahhoz, hogy "kevés legyen" a játéknak...

én csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha valaki megvesz egy játékot a boltban, és nem indul el nála, és mondjuk nem ért hozzá annyira, hogy szétcrackelje... akkor mivan? a bolt visszaveszi? vagy a kiadó? esetleg játékfejlesztő? merthogy az eredeti verzió nálam nem indult el. pedig néztema hivatalos oldalt is, ott a 8800-as széria fel volt tűntetve kifejezetten ajánlott videókártyának... hát köszi.
Reply With Quote