Quote:
Originally Posted by none
ha jól értelmezte amit leírtál, és jól számoltam, akkor:
2. szinten 1700 hekin hulla 100%os katmorállal full elit felállásban 76% barakk szöviben
védelem: 524280 
támadóerő:617076
ork 1700on 100%os katmorál 61% barakk 6 körössen full elit szöviben
védelem:491400
támadóerő:843242
azért érdekes lenne, ha egy hullának jobb védelme lenne gyakorlatilag gyújtani nem lehet, se rengetni..
|
Azért, picit túlzás, hogy nem lehet...közben itt javítottam, és 1700 hekin négyszeres lenne a rezisztnövekedés...
Én javasoltam ezt az autorezisztre:
Quote:
Originally Posted by Dus
0-200 hektárig: ugyanannyi mint most
201-600 hektár: kétszeres reziszt
601-1100 hektár: háromszoros reziszt
1101-1700 hektár: négyszeres reziszt
1701 hektár fölött 5x-ös reziszt...
|
Mellesleg baromi nehezen tudok elképzelni egy hullát 100% katmorállal, maradjunk 80-85% környékén maximum, mert azért ütni még mindig nehézkesen tud, mert ha kitámad öten jönnek rá vissza...És sereget sem tud elengedni...
Quote:
Originally Posted by none
főleg mert az orkot 6 körönként etetni kell, sokkal nagyobb idő, és pénz ráfordítást igényel, ugyanakkor gyújtható is, és ki is lehet tekizni, ja és rengethető is 
nem kéne túlzásokba esni semmiképp, mivel a hullának ott van a betegség is, ami a 2. szinten már elég ártalmas is tud lenni 
|
Hát szerintem egy hulla 2. szinten, már gen nagy időráfordítást szükségel, hisz, naponta legalább háromszor agyongyújtják, amit vissza kell építeni és ügyelni kell, hogy ne menjen el sereg...
A hulla még így is gyújtható, rengethető, stb. egy ork meg eddig is bírta a tekizést...És hozzáteszem, hogy az a bizonyos ork is tudja gyújtani és rengetni, és azt az orkot, ha jól van felépítve, csak egy tolis tudja gyújtani és egy varis rengetni...míg a hullát bárki, kivéve egy másik hulla!
1700 kör betegség meg annyira nem tragikus, ha cserébe viszek tőle 7% földet...