Quote:
Originally Posted by Peti
3. Másik gond hogy van olyan szövi aki inkább védekezésre rendezkedik be s az mf-hullákat ütik úgy hogy egyik orijuk tele van nyomatva kórházzal s csak az üt hullát.
javaslat: A támadásban segédkező csapatok is vigyenek haza bacit a segélynyújtás miatt, s ők a saját területüknek a segítséghez adott katonák mértéke alapján kapják a bacit, Pl ha 50% támadó sereget adtak akkor 50% nyi bacit kapnának, 1000 hekin ez 500egység lenne. Ha ezt túl erősnek találjátok akkor esetleg elég lenne a 25% baci is, 250 egységnyi.
5. kevés a hely
hulla járatlan a tudományok terén, vagyis nem tudja magát képezni, a szintenkénti hadibónusz még belefér, mert a folytonos harcok során tapasztalatot szerez. Nem kell megnövelni drasztikusan a barakk férő helyeket. Elég volna ha szintenként kis mértékben növelnénk a férőhelyeket.
Ezeket csak a barakk-torony kapná meg a házakban meg továbbra is a normál 5. szinti férőhely érvényesülne.
5. szint 40
4. szint 42
3. szint 45.
2. szint 48
1. szint 50
azért csak 50, mert egy 30% laki tekivel rendelkezőnek pl elfnek 52 nehogy már egy tudatlan hulla több helyet kapjon mint egy "művelt" elfecske
|
Egész jó, tetszik, de:
Szövi szerintem nem jó, ha kap betegséget...
A másik, meg ha az utolsónál a férőhelynövekedést így írtad, miért ne lehetne 42, 44, 46, 48, 50 férőhely?? Szerintem úgy jobb lenne
A harmadik, hogy rombolt épületeket semmiképpen ne kapjon, ez butaság szerintem