Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
De igen. Legyen ork2. Mivel elméletileg a második legmilitárisabb faj. (...nak kéne legyen, lévén semmit nem tud, csak militarizálni...)
[...]
(ui: nem értem miért beszél mindneki arról, hogy "hát majd a szövije ad neki gömböt meg mindent... nem igazán ismerek 2.3.1. szinteken olyan szövit, amiben hulla van. ha van ilyen, akkor elnézést. bár hozzáteszem ha van is, ritka lehet mint a féllábú fehér holló a Szaharában.)
|
E mint szép és jó, de mondjuk A-ban, az én javaslatom szerint +25% férőhelye van mindnre (házra, barakkra, toronyra, stb.), ami azért nem olyan kevés, mint hiszed...
De egyébként igaz, amit mondassz, de az 5. szinten a +10% férőhelyet sokallom
Én maradnék az 5%, 10%, 15%, 20%, 25% férőhelynél, és akkor legyen 5x gyorsabb helyett, 10x gyorsabb auto reziszt növekedés...
És ha ezt kevésled, akkor legyen a mostani szintenkénti hadibónusz 5. szinttől, 10%, 20%, 30%, 40%, 50%...
Erre már nem mondhatod, hogy nem érzékelhető változtatás, de én többet nem adnék neki, mert, ha valaki a hullát választja, nem azért választja, mert erős hadis szeretne lenni, hanem azért választja, mert kevés odafigyelést igényel...
Nehogy már közelében legyen az orknak, úgy, hogy elég napi 1x ránézni...